dimecres, 23 de novembre del 2016

La final més jove

[Un dos i seguit, 18-11-16]

El concurs de colles sardanistes de diumenge passat a Valls no va decebre les expectatives i fou tot un èxit organitzatiu, tal i com havíem previst aquí mateix. De fet, l’experiència dels últims anys assenyalava en aquesta direcció, fet que han sabut veure els responsables del Campionat, que han anat mantenint la confiança en la Unió Anelles de la Flama per organitzar, temporada rere temporada, l’organització de la final de les colles joves, des de les alevines a les juvenils, passant per les infantils. La climatologia també hi va col·laborar –un dels grans perills, sobretot en aquesta època de l’any-, completant, així, una matinal competitiva que va resultar gairebé perfecta.

L’entitat vallenca va aportar-hi, entre altres coses, aquelles elements que apuntàvem la setmana passada i que no sempre es valoren prou –o no s’hi aposta suficientment- per part dels organitzadors: agilitat, un presentador coneixedor del tema i mínimament hàbil, bona sonorització, trofeus originals i atractius, participació d’elements festius de la ciutat que van enriquir la festa i van ajudar a eliminar temps morts, etc.

Vés per on, doncs, en aquest cas, la manca de sorpreses ha estat un element ben positiu. Tampoc n’hi va haver de sorpresa –encara que amb algun ensurt, finalment intranscendent- en les classificacions. Remarquem els molt merescuts campionats que es van adjudicar les colles tarragonines “Xerinola” i “Petits Tarragona Dansa”, alevina i infantil, respectivament. La gent de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa estaven exultants: per primera vegada havien aconseguit que dues de les seves colles fossin campiones de Catalunya el mateix any.

La cirereta del pastís del concurs de Valls haurà estat un altre element positiu: el ressò a la premsa de la festa a diferents mitjans, especialment als Telenotícies de TV3, on es va evidenciar el protagonisme de les colles tarragonines. Insistim: un dia i unes rotllanes més rodones que mai!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada