dissabte, 28 de maig del 2016

La “Petits Tarragona Dansa” segueix manant al Campionat

[Un dos i seguit, 27-5-16]

Diumenge passat, va tenir lloc el segon concurs de la temporada del Campionat de Catalunya 2016 pel que fa les colles de la categoria Infantil. Va ser un nou i clar triomf de la colla “Petits Tarragona Dansa”, que arribava al barri del Poble Nou, a Barcelona, amb la confiança que dóna haver guanyat el Campionat del 2015, així com el concurs de Punts Lliures també de la passada temporada i, també, haver  encapçalat la classificació del primer concurs d’enguany, a Perpinyà.

La nova temporada es presentava amb aquesta força, però també amb els dubtes que sempre comporta que la plantilla hagi hagut de dir adéu a alguns valuosos elements que han canviat de colla i categoria per raons d’edat i, alhora, ha calgut incorporar-ne d’altres de nous, provinents de la colla alevina. També calia veure quina era la situació de les altres colles, ja que aquestes han de lluitar contra el mateix tipus de problemes, però els fets indiquen que, ara per ara, els tarragonins són els que ho estan portant més bé. El passat cap de setmana el jurat així ho va veure de manera gairebé unànime (només un va marcar un empat en el primer lloc en una de les sardanes) i ara tan sols caldrà veure si el llarg període de temps que va des d’ara fins al proper concurs del Campionat, que serà el setembre, comporta algun canvi.

Segur que, mentrestant, totes les colles assajaran força i ballaran concursos lliures o dels campionats territorials, faran campus de preparació o similars. Els de la “Petits Tarragona Dansa” ens consta que aniran a totes, engrescats pels bons resultats aconseguits fins ara. Si els voleu veure, a banda dels assajos a les ballades, la propera cita serà el 19 de juny al concurs de Reus. Val la pena! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada