diumenge, 24 de gener del 2016

Una Guia amb ambició

[Un dos i seguit, 22-1-16]

Ja fa dies que ha començat a circular la versió en paper de la nova “Guia Sardanista 2016”. I dic “nova” perquè l’antiga guia d’aplecs ha estat completament remodelada i millorada. Una millor presentació gràfica, de més qualitat, un disseny més actual i, sobretot, la intenció de ser una guia global del sardanisme, no només dels aplecs. Això ja s’havia començat a fer de manera més aviat tímida en anteriors edicions, però ara s’hi ha apostat amb més decisió. Encara és lluny d’haver aconseguit l’objectiu, però podem dir allò que la intenció és bona i que les mancances no són pas per culpa dels promotors de la publicació.

Costa, costa molt que els organitzadors d’activitats facin arribar on cal allò que fan. Sovint, es veuen superats per les circumstàncies, sobretot perquè no poden confirmar coses fins a darrer moment a causa del retard de les subvencions –quan n’hi ha- o la volubilitat dels regidors de torn i de qui generalment depenen.

El balanç de la nova guia, però, crec que és positiu. Podem observar, per exemple, que també és a l’abast de tota mena d’aparells electrònics, de manera que el vell concepte de guia de butxaca cal arraconar-lo. Com que podem tenir la guia al mòbil, no té sentit que la Guia en paper estigui limitada a unes mides molt petites. Ara no s’ha fet un volum singularment gran, però sí més vistós i pràctic per tenir-lo a casa o al cotxe, posem per cas.

Entenc que la nova Guia és un pas més en positiu, al qual n’han de seguir molt més, en futures edicions, per anar-la millorant. Amb la col·laboració de tothom, sobretot!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada