dijous, 26 de novembre del 2015

“Petits Tarragona Dansa”, campions de Catalunya a la categoria infantil

[Un dos i seguit, 20-11-15]

Finalment, la climatologia va respectar el concurs de Valls de diumenge passat. Tothom, tant organitzadors com balladors fa anys que han tingut por del mal temps: un any ha plogut, l’altre ha fet massa vent i, a vegades, el fred ha estat un fort inconvenient. Molts cops, ha calgut buscar llocs alternatius, com ara la sala Kursaal, esplèndida però que mai podrà substituir un concurs a la plaça. I encara que sigui una plaça amb moltes limitacions com és la del Pati, un autèntic maldecap per encabir-hi totes les colles i que el jurat pugui treballar en condicions.

Fora d’això, que va causar diversos retards, la cita de Valls sempre  és esperada. És la final per a les colles joves i, a més de l’emoció de veure com quedaran les classificacions finals, la Unió Anelles de la Flama sempre procura que hi hagi elements diferents i atractius, enguany, en alguns aspectes, amb la complicitat d’elements del bestiari vallenc i de la sempre engrescada cobla Contemporània, que, per cert, aquell mateix dia celebrava el seu vintè aniversari.

Vista des de Tarragona,  la jornada va ser magnífica per a les colles de la ciutat. La infantil “Petits Tarragona Dansa” es proclamava campiona de Catalunya, mentre que l’alevina “Xerinola” i la juvenil “Nova Tarragona Dansa” quedaven subcampiones. Un resultat global que premia la tasca ingent, però apassionada, que els monitors de l’entitat porten a terme durant tot l’any. Per molts anys! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada