divendres, 16 d’octubre del 2015

Final de campionat amb emoció

[Un dos i seguit, 9-10-15]

El Campionat de Catalunya de colles sardanistes 2015 s’està posant interessant en el seu tram final. Curiosament, ho ha està fent més en les categories Infantil i veterana que no pas en la de colles grans, on tradicionalment s’hi centrava més l’atenció. I això encara es multiplica si ens ho mirem des de la perspectiva tarragonina.

En infantils, per exemple, quan encara queden dos concursos, a hores d’ara hi ha un empat en la primera posició entre les colles “Petits Tarragona Dansa” i “Arc Iris”, de Vic. L’emoció està assegurada, de moment a la primera cita de d’aquest diumenge al Vendrell.

I on també s’ha creat expectació és a la categoria de veterans. Després de dues temporades de domini gairebé indiscutit de la colla “Sabadell”, un domini que s’ha perllongat fins bona part de la present temporada, ara, en la recta final de la competició aquest panorama s’ha capgirat. La tarragonina “Toc de Dansa”, que fins i tot va haver de lluitar a la repesca per no quedar relegada al grup B, a Sitges va empatar amb la “Sabadell” i, diumenge passat, a Cornellà, li passava al davant i a hores d’ara encapçala la classificació. Diumenge de la setmana vinent, a Terrassa, hi ha la gran final, on tot resta obert, ja que la “Sabadell” segueix essent una colla plenament competent, encara que els “Tocs” s’hagin espavilat les últimes setmanes. Sigui el que sigui el que passi a Terrassa, allò positiu, en definitiva, és que hi ha il·lusió per part de les colles i, sobretot, emoció de cara als seguidors. I que duri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada