dissabte, 29 de novembre del 2014

"Tarragona Dansa", sots-campiona de Catalunya

[Un dos i seguit, 7-11-14]

Diumenge passat, a Girona, al tradicional concurs de colles sardanistes de les Fires, va resultar una jornada per emmarcar. No ho dic, que també, per l’inusual nombre de colles que hi participaven, ni per la complicitat de la climatologia, per la bona organització, per la magnífica cobla Ciutat de Girona... Per emmarcar, sobretot, per al sardanisme tarragoní perquè, per primer cop a la història, amb el resultat obtingut en aquella final, una colla de la ciutat (i de la demarcació, de fet) ha aconseguit la fita de ser sots-campiona de Catalunya a la categoria gran.

La “Tarragona Dansa”, després de més de trenta anys de lluitar en aquesta competició –i de fer sempre un molt bon paper, tot cal dir-ho- finalment ha vist recompensat l’esforç amb aquesta meritòria segona posició. A més, cal remarcar que no ha estat un resultat puntual, ocasional, sinó la culminació d’una feina molt ben feta, de generacions de dansaires que hi ha anat contribuint.

I encara un altre mèrit que cal afegir-hi a tot plegat: s’ha aconseguit malgrat moltes i sensibles baixes en aquesta última temporada que han amenaçat la continuïtat de l’anella a la competició: lesions, problemes de feina i, sobretot, l’Erasmus, que ha afectat a diversos dansaires a mitja temporada. Poca broma!

S’ha pogut mantenir, doncs, la progressió ascendent dels últims anys: quarts, tercers, aquest any segons... Segur que ja pensen en l’any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada