dimarts, 25 de setembre del 2012

Per fi, un local propi!

[Un dos i seguit, 21-9-12]
 
Ens trobem de ple en les diades més festives de l’any a Tarragona: les dedicades a la patrona Santa Tecla. A hores d’ara ja es pot assegurar que estan resultant més participatives que mai, fruit, en part, de la dinàmica creixent que s’ha anat portant des de fa anys, però també, molt probablement, gràcies, o per culpa, segons com es miri, de la crisi, que fa que la majoria de la gent es quedi a casa o viatgi, com a molt, fins poblacions properes. Els actes al carrer gaudeixen de la presència massiva de ciutadans i, en ocasions, fins i tot es corre el perill de morir d’èxit.
En l’àmbit sardanista i dels esbarts, l’esquema de la programació no ha variat gaire, fora de la creació de la Nit de Dansa Jaume Guasch. Destaca, però, un acte que potser no serà multitudinari, encara que esdevé prou important: la inauguració, dilluns vinent, del nou local de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Per primera vegada des d’abans de la Guerra Civil, una entitat sardanista tarragonina disposarà de seu pròpia on poder desenvolupar no només amb dignitat, sinó amb comoditat, les seves activitats actuals i, probablement, es podrà plantejar d’altres que fins ara restaven aparcades per manca, precisament, d’un espai amb unes mínimes condicions físiques i la necessària disponibilitat.
Una bona notícia, doncs, que apareix en un context difícil, que no facilitat pas les coses a ningú, però menys que mai a les entitats culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada