dilluns, 28 de maig del 2012

En fem 800!

[Un dos i seguit, 25-5-12]

Aquesta vegada, els nostres oïdors em permetran que parli, encara que sigui breument, d’aquest mateix  programa: “Un dos i seguit”. La veritat és que he caigut en la temptació de voler celebrar allò que, segons com, pot semblar tant absurd, si ho mirem fredament i amb certa perspectiva, dels números rodons.
El cas és que la d’avui és l’emissió número 800 del programa i, malgrat el que acabo de dir, la veritat és que fa goig veure una xifra tant gruixuda com aquesta, i més si tenim en compte que vam començar a comptar en el moment que es va produir un canvi de nom (entre altres modificacions) i que, prèviament, havien sortit en antena al voltant de 500 programes més. En total, doncs, (i això, insisteixo, no és una xifra exacta), unes 1.300 setmanes de presència de les sardanes, els esbarts i la música per a cobla a l’emissora de la ciutat.
D’altra banda, la vista d’aquest munt de programes també espanta una mica, produeix cert vertigen, ja que evidencia que ha passat un nombre considerable d’anys des de que es va encetar aquesta experiència radiofònica. Una experiència que, cal dir-ho, resulta molt gratificant, primer perquè tractem una qüestió que, evidentment, als que fem el programa ens agrada, però també pel bon acolliment que sempre hem tingut per part dels responsables i dels treballadors de Tarragona Ràdio. I, és clar, sense oblidar les bones sensacions que ens fan arribar, per diverses vies, els oïdors; per això, no ens fan falta sofisticats estudis d’audiència: sovint, aficionats i no aficionats ens doneu a entendre que, com a mínim, us interessa l’ “Un dos i seguit”.
Sapigueu que, mentre no ens manquin aquests suports, el programa seguirà, fidel, a la seva cita setmanal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada