dimarts, 25 d’octubre del 2011

No tenim por!

[Un dos i seguit, 22-10-11]

Aquest cap de setmana se celebra una de les festes més multitudinàries de l’any i, alhora, amb una mitjana d’edat dels presents més baixa: la Festa dels Supers, a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona. És natural: es tracta del club amb més socis, als quals se’ls presenta l’oportunitat de passar-s’ho bé amb la presència física dels personatges que cada dia poden veure per la televisió.
A més, diumenge, per segon any consecutiu, hi haurà una presència notable de la sardana i els esbarts. Aquests estaran representats per dues seccions infantils d’altres tantes entitats, mentre que pel, que fa les sardanes serà amb una cobla ideal per a aquestes tasques, la Contemporània, i quinze colles infantils, juvenils i alevines, entre les quals dues “Xerinola”, de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Els primers engrescaran l’ambient tal i com saben fer habitualment amb els seus Sardaxous, alhora que explicaran les característiques bàsiques dels instruments més singulars de la cobla; i les colles, a més d’oferir una exhibició, després es barrejaran amb tots aquells nens i nenes que ho vulguin en un taller de sardanes per tal d’iniciar-los en aquesta dansa.
Sens dubte, una magnífica iniciativa per tal d’apropar la sardana als més petits de la millor manera possible: com una activitat divertida i on, malgrat tot, hi ha un bon contingent de gent molt jove que s’ho passa bé i que allí ho demostraran plenament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada