divendres, 26 de novembre del 2010

Hegemonia trencada

[13-11-10]

Diumenge passat es va trencar l’hegemonia de molts anys al capdamunt de les classificacions del Campionat de Catalunya de la colla “Violetes del Bosc”, quan a la final de Balaguer i a darrer moment s’imposava una altra de les colles grans: la “Mare Nostrum”. No és la primera vegada que alguna colla ho aconsegueix, però el cert és que en la llarga trajectòria de la “Violetes” són autèntiques excepcions, fent que sigui impossible que cap altra colla pugui igualar-ho, com a mínim fins d’aquí a molts anys.

El cert és que mirat des de fora de les dues colles implicades -i suposo que, en certa manera, per a elles també- un campionat com el d’enguany és molt més interessant. Imagino que resultava poc estimulant veure com cap altra colla està en disposició de discutir-te el regnat i ara, encara que es perdi, això ha de servir per encarar amb més ganes el proper. Almenys això seria el desitjable, crec.

Pel que fa la “Mare Nostrum” el seu cas té més mèrit si tenim en compte que només un any enrere es trobava en una profunda crisi que la va obligar a abandonar el Campionat i limitar-se a algun concurs lliure. Per a les altres colles hauria de servir d’exemple de que mai s’ha de llençar la tovallola, ja que ells han demostrat que no només poden reviscolar amb força sinó que, a més, hom els ha anat a buscar per a lluir-se durant els actes de l’11 de Setembre, posem per cas, però sobretot per, finalment, guanyar el Campionat. Felicitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada